Image module

Leonardome consisteix a interactuar, jugaraprendre a partir d’una de les idees del genial Leonardo da Vinci: les cúpules autosostenibles. A partir de peces de fusta dissenyades especialment, podràs construir estructures d’uns 4 metres de diàmetre sense cap element d’unió.

Un repte original i divertit que permet treballar a l’aula àrees de coneixement com la geometria, la història, l’art, la tecnologia i l’arquitectura per a diferents nivells educatius (des d’infantil fins a secundària). I és també una genial activitat col·laborativa ideal per a esdeveniments, esplais, museus i empreses.

Una sorprenent experiència
lúdica i educativa

Ens acompanyes en aquest projecte apassionant?

Leonardome és un recurs educatiu innovador que permet treballar amb els alumnes múltiples conceptes i desenvolupar habilitats.

Cada caixa conté 250 peces de fusta ecològicament sostenible i una guia pedagògica en paper on t’indiquem les principals característiques del recurs i els primers passos per construir les cúpules.

0
Peces
Fetes amb fusta sostenible
0
Participants
De tots els nivells educatius
0
Patrons
Que formen diferents polígons
0
Assignatures
Per aprendre de forma transversal

Una activitat multidisciplinària

Aprenentatge transversal que estableix connexions horitzontals entre diferents àrees de coneixement

 • 1
  Matemàtiques
  Desenvolupem la capacitat de raonament i la facultat d’abstracció. Mitjançant models geomètrics podem resoldre problemes.
 • 2
  Història
  L’humanisme, la figura de Leonardo da Vinci, el Codex Atlanticus... Ens submergim en una època de grans genis!
 • 3
  Art
  El Renaixement cerca la bellesa de la natura i de l’individu, retorna als clàssics i, tècnicament, desenvolupa la perspectiva.
 • 4
  Tecnologia
  A partir de les cúpules podem aprofundir en les lleis bàsiques de l’estàtica i la resistència dels materials.